Mondays

4-course menu


menu

Sea Scallops Salad | Grapefruit, Orange, Jícama, Dried Chiles

Octopus with Mojo | White Beans, Lemon, Valladolid Smoked Sausage 

Pan Roasted Boned Suckling Pig | Roasted Bell Peppers, Jus, Pico de gallo

Corn Pannacotta | ¨Real del Catorce¨ Agave Sirup, mamey and sea salt



Chef Jair Téllez
Jair was born in Sonora and raised in the border city of Tijuana. In 1999, he bought a piece of land in Valle de Guadalupe — which at the time was the middle of nowhere — and began to develop a culinary and cultural identity unique to himself. That’s how LAJA was born.

While LAJA was in full swing — he moved to Mexico City to open MEROTORO in 2008. Both LAJA and MEROTORO have been awarded Top 50 restaurants in Latin America.

In 2016, he opened his second restaurant in Mexico City, AMAYA, with a focus on natural wines.



Vegetarian/Vegan/Gluten Free Options
 are available for all seatings. Once you have purchased your tickets, please write us at monkeytownhq@gmail.com and tell us the Date and Time you will be attending and any dietary restriction (including allergies) you would have. Once you are seated in the cube, the server will confirm all dietary needs and allergies.


No refunds • Online purchase only • No cash at venue • Capacity 40

Todos los menús de Monkey Town México son provisionales y están sujetos a ligeras modificaciones en base a ingredientes de temporada, imprevistos y a las decisiones del chef. Actualizaremos los menús en línea conforme cambien.

— Los boletos deben comprarse con anticipación a través de EventBrite. Se aceptan VISA, MasterCard y AMEX.

No hay devoluciones. TODAS las ventas son DEFINITIVAS.

En caso de no poder asistir puedes vender tus boletos o dárselos a un amigo, familiar o artista emergente. Ellos podrán proporcionar el nombre de tu reservación en la entrada.

No se recomienda para niños menores de 16 años (a menos que sean niños muy cool).

Existen opciones vegetarianas / veganas / libres de gluten en cada turno. Una vez que hayas comprado tus boletos, por favor escríbenos a monkeytownhq@gmail.com y comunicanos la fecha y hora en la que asistirás, así como cualquier restricción alimentaria (incluyendo alergias) que puedas tener. Una vez que haya ocupes tu lugar en el cubo, tu mesero confirmará todas las necesidades alimentarias y alergias que tengas.